Sobre nosaltres

Albet Comercial S.L.U., és una empresa de serveis veterinaris i comercialització de medicaments, alimentació animal i de tot el necessari pel benestar animal, destinada al professional del sector veterinari.

Albet neix l’any 1981 com un equip de veterinaris per prestar serveis especialitzats per espècies les 24 hores i comercialitzar productes veterinaris. 

El nostre objectiu és oferir un servei integral per a una còmoda gestió de les comandes sempre seguint la nostra filosofia i lema «Propers a tu«, amb un tracte i servei personalitzats a cada client. 

Volem millorar la feina del professional, facilitant la gestió de les comandes, oferint sempre les millor solucions, productes i condicions.

A Albet estem compromesos amb el medi ambient i apliquem un conjunt d’estratègies per fer un ús responsable dels recursos disponibles. En base a les premisses de reduir, reutilitzar i reciclar, destaquem la nova flota de cotxes híbrids, la optimització de les rutes d’entrega, l’ús de bosses 100% biodegradables, el reciclatge actiu i l’ús racional de l’electricitat. Disposem de plaques solars i màquines de compactar bales de cartró o de plàstic.

Multi Radiance - Laser therapy

L’origen de Multi Radiance es remunta a finals dels anys 70, investigant per primera vegada l’ús de la teràpia làser en programes d’exploració de l’espai exterior.

A partir del 2004, l’empresa va créixer ràpidament fins aconseguir tenir un pes molt important en el mercat de la tecnologia de teràpia amb làser. Amb els làsers sense fil i portàtils MR5 ACTIV PRO van millorar la tecnologia anterior amb una potència màxima més alta i un menor temps de tractament, per oferir millors resultats clínics amb la màxima seguretat.

En 2010 se expandieron en el sector veterinario con la serie MR4 ACTIVet PRO. Con los láseres inalámbrico y portátiles mejoraron la tecnología con una potencia máxima más alta, un tiempo de tratamiento inferior y más frecuencias, para ofrecer mejores resultados con la máxima seguridad.

Multi Radiance Medical se compromete a ser la empresa líder en investigación, formación y soporte técnico en medicina energética.
Su tecnología láser súper pulsada está en la clasificación más segura de los láseres y su eficacia se ha validado in vitro, in vivo, en experimentos controlados de laboratorio y en la práctica clínica.